Potatischips med dipp

Vi vet att det var länge sedan vi lade ut någonting på bloggen och en dag blev vi sugna på egengjorda potatischips med dipp. Så... här är receptet!
Recept chips (för en person)
1 potatis
olja
salt
 
Dipp
1 dl creme fraiche
1-2 msk tomatpure
1 tsk salt
 
Sätt ungnen på 200 grader. Skala och skiva potatisen i tunna skivor. sprid ut chipsen på en plåt och ha på rikligt med olja. Strö på salt efter smak.Håll koll på chipsen så att de inte bränns, det kan gå riktigt fort och tiden varierar på potatisskivornas tjocklek. Ta ut dem när de blivit bruna på kanterna. Dippen är enkel. Blanda i allt i en skål och smaka av i din egen smak. Torka av chipsen och lägg dem på ett fat.                      
Prandium bonum
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Matlagningstjejerna

Vi lagar mat och bakar.

RSS 2.0